Om Wellivate

Träning och kost på rätt sätt!

Wellivate är det personliga alternativet om du vill ge dig möjligheten att må ännu bättre.

Wellivate erbjuder en färgsprakande palett av aktiviteter som väcker lust till träning och positiva livsstilsval. Vi har tagit fast a på att kroppen mår bra av mångsidig träning och att vi människor mår bra av rörelseglädje och gemenskap. Någon hittar sin drivkraft till träning i en grupp, en annan älskar att vistas i naturen och en tredje vill ha uppsatta mål. Vem är du och vad behöver du för att hålla motivationen uppe?

Hos Wellivate blir varje människa sedd och kan få feedback! Med fokus på din hälsa erbjuder vi skräddarsydda lösningar när det gäller att hitta formerna för kost motion och återhämtning. Hemmaplan för träning inne och rådgivning är Blekinge Health Arena på Rosenholm och sedan har vi många härliga mötesplatser för träning ute!

Med samlade insikter och erfarenheter i bagaget hoppas Wellivate kunna inspirera både företag och privatpersoner till att våga och vilja satsa på hälsan, både sin egen och andras. Wellivate erbjuder skräddarsydda lösningar när det gäller att hitta formerna för kost, motion, avslappning och vi har din hälsa i fokus.

Du väljer själv upplägg, en timmes rågivning eller hjälp med hela konceptet, alltifrån nulägesanalys till upplägg av träningspass och måltidsförslag. Det finns också möjlighet att få mer energi genom att träna tillsammans med Wellivate, individuellt eller ute i grupp, eller genom att lyssna till inisprerande föreläsningar.

Wellivates egna instruktörer är Anna Johansson och Therese Kjellsson och sedan samverkar vi med ytterligare fantastiska människor för att kunna erbjuda ett komplett upplägg, fokus är hela tiden, personligt – naturligt – gemenskap & utveckling.

Med förhoppning om att vi hörs och syns snart!
Anna

Wellivate

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: