Kundreferenser

Kundreferenser

Feedback från deltagare på kurser och föreläsningar

Tack, själv Anna att vi fick möjlighet att ta del av dina kunskaper. Det var 3 betydelsefulla måndagskvällar som jag redan saknar. Du inspirerade och tryckte lite på min latmask-punkt 🙂 Tack vare dig så stavgår jag 30 minuter varje morgon måndag-fredag. På helgen blir det en längre runda men utan stavar. Detta ser jag inte som motion utan som en nödvändig runda som jag behöver för att dagen ska flyta på bättre 🙂 Allt utöver det räknar jag in som motion. Det blir faktiskt en ganska stor skillnad eftersom jag förut tyckte jag var jätteduktig om jag gått 30 minuter 2 ggr/ veckan utöver min bodybalance och afrodans. Nu blir det 30 minuter (minst) 7 dagar/ veckan plus afro, bodybalance, motionscykeln och lite styrketräning. Du kan ju förstå att jag mår bättre av detta!

Tack Anna 🙂 från Cissi Robertsson

 

Tack Anna för att du får mig att vilja ta på mig löparkläderna och ge mig ut i mörker, regn och kyla. Nu känns det gott!

Maria Lagnemar den 14 dec 2011

 

Ahhh, en underbar löpträning med ett gäng glada töser på Rosenholm i tätet förstås gurun Anna Johansson! Hon gör alla minusgrader i världen till plus!

Lisa Claesson 2012-02-01.

Wellivate

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: