Sommarkänsla

Vilka underbara veckor vi har haft i träningsgrupperna den senaste tiden….I löpgrupperna har vi lekt häst, studsat över pinnar och haft fartlek de luxe med hjälp av tärningar. Därtill har vi genomfört Löpträningsdag på Rosenholm där den nyttiga styrketräningen gjorde sig påmind ett par dagar och såklart kört ett antal lekfulla Crossnaturepass. En härlig mix av träning helt enkelt och visst är det så att solen och värmen nu är belöningen på allt!

Jag gjorde själv ett långpass på Tromtö igår, det är en sådan tacksamhet att ha möjligheten att kunna springa mitt i vårens prakt, att få njuta av den underbara naturen vi har omkring oss och ha en kropp som bär. Ut och njut är allt jag kan säga, på egen hand eller tillsammans med oss i Wellivate, alla är välkomna!!

Eftersom att det är sommarkänsla redan nu, känns det inte mer än rätt att idag släppa Sommarutmaningen för 2016! Här låter vi Urban Tribes bli delaktiga i träningsplaneringen och vi kan erbjuda 3 spännande grupper…..Läs mer på hemsidan och anmäl redan idag!

DSC_0169 DSC_0173 DSC_0174