Träningsresa till Mallorca 2016

IMG_9858

Träningsresa till Mallorca med fokus på löpträning!

Upplev Mallorcas fantastiskt skiftande natur i träningslinnet! Nu har du chansen att vässa formen inför vårens löpartävlingar eller kanske bara njuta av aktiva träningsdagar i sällskap med likasinnade.

Löpcoacherna Anna Johansson och Jessica Gylfe bjuder in till en härlig vecka på Mallorca 9-16 april 2016!

Vi kommer att ladda med kvalitetspass i grupp, tid för personlig coachning och egna äventyr, allt för att du ska kunna bli den löpare du vill vara. Vi bor i Puerto Pollensa på Norra Mallorca, ca 1 timma från Palma. 

Du kommer bland annat få ta del av:

  • Minst 10 ledarledda träningspass under veckan.
  • Löpteknik i form av strandintervaller, backlöpning, ”goa” tröskelpass samt ett och annat långpass!
  • Styrketräning i olika former – Crossnature, bålstabilitet, hopp med mera
  • Föreläsnignar & diskussioner kring träningslära, träningsplanering och mental träning
  • Stretch, rörlighetsträning, Yoga och massage

Därtill kommer det ges möjlighet till alternativa pass (aktiv vila) såsom gemensamma vandringsturer och cykelupplevelser. Förbered dig på en och annan toppbestigning!

I priset 12 500 kr ingår: Ledarledda träningspass enligt ovan ( minst 10 st), flyg Köpenhamn-Palma t/r, del i dubbelrum 7 nätter, halvpension med frukost- och middagsbuffé, flygtransfer från och till flygplatsen samt cykelhyra (citybike) 6 dgr.

Kom med och låt dig inspireras! Vi ser fram emot en härlig vecka och väntar på din anmälan! Begränsat antal så anmäl redan nu till: info@wellivate.se eller ring till Anna Johansson på 0733-602697

IMG_9510 IMG_9623 IMG_9697 IMG_9851 IMG_9996

 

Anna Johansson, har alltid varit aktiv men har hittat löpningen på allvar i vuxen ålder. Förutom att löpningen är ett effektivt träningssätt så har resultaten på löparbanan gett självförtroende att våga satsa på en tränarkarriär i egna företaget Wellivate. Resultat från tävlingsbanan är bland annat 35:e plats Tjejmilen 2014 på 41.24 min, Kustmaran 21 km på 1,35 h, Lidinglöppet 2013 på 2.26 h

Jessica Gylfe, jessica@jessicagylfe.se eller ring 0709-603860

Jessica Gylfe och har sysslat med löpning i över 25 års tid, har sprungit på landslagsnivå men är idag ren motionär och tränare sedan 2007 och som genom tränarrollen vill inspirera till roligare löpning. Löpning ska inte bara vara blod, svett och tårar utan också glädje, lek och gemenskap. 

Både detta med Träningsresa och Mallorca är drömmar som vi burit på länge och våren 2015 var det dags att faktiskt göra slag i saken. Alla våra drömmar blev sanna och vi känner oss stolta som kunde erbjuda ett personligt paket där vi njöt av härliga träningsdagar tillsammans med ett lagom stort och glatt gäng.

IMG_0005

Wellivate

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: