Vasaloppssöndag och Running SUNday 6 mars 2016

God Söndagskväll!

Vilken underbar vårvinter helg det har varit! Min kollega Therese och jag byter av varandra uppe i Dalarna, imorgon är det dags för henne att köra ett av alla lopp som Vasaloppsveckan erbjuder. Stort lycka till Therese och alla ni andra som har antagit ett Skidlopp som en av årets utmaningar. Hoppas också att Wellivates och Micke Åströms Skidåkarpaket gav en skjuts i rätt riktning när det gäller själva tekniken:-) Själv har jag avnjutit en härlig vecka i Idre, mestadels med utförsåkning men även ett par rundor på längden. Vi kan säga så här, jag njöt av vinterlandskapet och ett gott träningspass, men hade nog behövt en PT bredvid för att det skulle bli lite fart och stil på det hela:-)
Väl hemma så känner jag mig taggad för härlig löpträning, ser fram emot att möta er alla för goa träningspass under nästkommande veckor. Dessutom kör vi Vasaloppssöndag och Running SUNday kommande söndag 6/3!
Vasaloppsöndagen den 6/3 kommer det att vara happenings på Blekinge Health Arena stora delar av dagen. Philip från Eskimå kommer att ro Vasaloppssträckan, det kommer att finnas många som spinnar/cyklar inne för att hålla honom sällskap och framåt lunchtid kommer också Mathias Roos att hålla föreläsning kring Mental träning. Lägger med inbjudan.

Wellivates första Running SUNday för året kommer också att ske på Rosenholm denna söndag. Vi möts 09.00 för att sedan ge oss av längs med 6,5 eller 10 km spåret. Wellivate bjuder på frukt och varm dryck vid målgång. Ingår för dig med Löpträningspaket, motsvarar annars en gång på 10-kort eller separat gång. Anmäl dig till info@wellivate.se eller skicka sms till Anna på 0733-602697 eller Therese på 0722-332278.

Det finns möjlighet att boka till Lunch+Föreläsningspaket för 150 kr. Lunch ca 12.00 och Föreläsning mellan 13.00-14.15. Anmälan för detta behöver jag ha senast onsdag kväll den 2 mars. Anmälan skickas till info@wellivate.se. Betalning för detta sker via swish till 0733-602697.

Vasasondag mathiasroos_föreläsning